Bokföring

Som helhetskund får du din bokföring integrerad med övriga tjänster. Det betyder att den är kopplad till en budget och verksamhetsplan och att alla åtgärder bokförs automatiskt. Resultatet blir att din bokföring löper helt utan friktion. Du sparar tid, arbete och pengar.

Genom att vi knyter ett klientmedelskonto till bokföringen, tar vi även hand om alla in- och utbetalningar. Intäkter från den skogliga verksamheten, hyror, arrenden, inköp av maskiner, vägunderhåll, – allt med anknytning till fastigheten hanteras här och bokförs automatiskt.

Gör samägandet enklare

Det här är särskilt praktiskt om ni är flera delägare av fastigheten vid deklarationen. Utgifter och intäkter fördelas automatiskt efter ägarandel och ingen behöver ligga ute med pengar. Tillsammans med ditt kundteam planeras likviditeten i samband med budgetarbetet.

Alltid aktuellt saldo på kontot

Genom att klientmedelskontot är kopplat till din verksamhet kan du alltid se aktuellt saldo på Mina sidor Öppnas i nytt fönster.. Du får full koll på vilka transaktioner och händelser som sker i din verksamhet.

Full kontroll – utan eget pappersarbete

Bokföringen rapporteras med de intervall du själv bestämmer, vanligen kvartalsvis och presenteras på Mina sidor. Du får en detaljerad och överskådlig redovisning av det aktuella läget. Har du flera verksamhetgrenar och kanske även flera bolag, kan även dessa integreras med bokföringen och med näringsdeklarationen. Det innebär stor arbetsbesparing, minimering av felkällor och effektivare kostnadshantering.

Förvaltningsfördelar

  • Bekymmersfri vardagsekonomi.
  • Aktuellt saldo på klientmedelskontot på Mina sidor.
  • Allt samlat på ett ställe, en kontakt.
  • Integreras med hela din ekonomi.
  • Minimerar antalet felkällor.
  • Mer kostnadseffektiv än separat bokföringstjänst.

Vill du veta mer om vad vi kan göra för dig?

Kontakta din närmaste kundekonom eller ring vår växel: 0771-22 00 44

Sofia Johansson, ekonomikonsult i Stockholm.

Ett oslagbart team

Våra kunder tjänar stora pengar på att samordna skogsbruket med resten av sin privatekonomi. Det är den samordningen som är kärnan i skogsförvaltningen. Tillsammans med uppdragsgivaren bildar jag och förvaltaren ett oslagbart team: jag kan skatter och ekonomi, förvaltaren kan skogen och ägaren kan sina mål och förväntningar.

Sofia Johansson, kundekonom på Skogssällskapet

Vill du prenumerera...

...på vårt nyhetsbrev?

Fyll i din e-postadress här. Nyhetsbrevet innehåller tips och ny kunskap och skickas ut en gång i månaden.

...på Tidningen Skogsvärden?

Fyll i dina uppgifter här. Tidningen skickas därefter kostnadsfritt hem till dig fyra gånger per år.